Jakt til gode


Til helga var planen å dra på jakt på Eia igjen. Forrige gang var det dårlig med fangst, men vi fikk i det minste bevist at det fortsatt var liv i den skogen. Da trenger man plutselig ikke så altfor stor unnskyldning for å ta turen nok en gang.

Denne gangen skulle Thomas også være med; nesten mer gira enn oss andre. Men i alle gode planer så kan det fort skje at andre planer kommer i veien for dem – ting man ikke hadde tenkt på, eller bare glemt. Jeg vet ikke helt detaljene rundt det, men det er lite jeg kan gjøre med det. Derfor blir det ingen jakt til helga. Håper vi får anledning snart igjen 🙂

Jeg er jo ikke akkurat kjent for å være politisk interessert, men det hender jo det dukker opp temaer som fanger min oppmerksomhet. Blant annet har Stian Birger skrevet om feilaktig bruk av Wikipedia blant media. Jan Omdahl har tatt opp sak vedrørende åndsverksloven i artikkelen Er piratkopiering greit, bare du er gammel nok?. Verdt å lese gjennom.

God helg!

KategorierUkategorisertStikkord,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *