Fotoproblematikken løst

Problemer er bare muligheter i arbeidsklær.

– Henry Kaiser

Til slutt så var det ikke lenger noe kval igjen i mitt valg. Skjønte at Flickr var veien å gå, samtidig som jeg burde ha et mer representabelt grensesnitt á Gallery. Litt googling senere, og jeg fant en løsning.

Gallery2Flickr er en plugin til Gallery som går begge veier; kan altså importere fra Flickr til Gallery. Ikke nok med det, men den tar også med seg url-en til Flickr-lokasjonen for bilde og/eller sett, slik at jeg kan henvise mine galleri-folk dit bort.

Nå er jeg fornøyd, og takk for deres meninger, nok en gang 🙂

2 kommentarer til «Fotoproblematikken løst»

  1. HERREGUD,så mange lekre og nyyyydelige bilder du tar!!!!!! Jeg er så imponert og misunnelig!!!!! 😀 *klem*

    Jeg har vært i Ravnedalen idag med min kommende svoger, og tatt en del bilder til min første liste med lekser til fotokurset jeg fikk sammen med det nye kameraet mitt….. 🙂 Det er da i det minste en begynnelse….

  2. Kommende svoger? Har det skjedd noe i kulissene? :p

    Takk for kompliment 🙂

    En ting er å gå på kurs, en annen ting er erfaring. Bra at du er ute og praktiserer det du lærer (y)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *