Ekte virtuell Rock Band

The inspiration of my video was international fame, and world peace.

– TieDyedGuy

Gametrailers (GT) har satt opp en stilig konkurranse, hvor folk kunne spille inn seg selv i sitt instrument av preferanse, og sende bidraget til GT. Vinnerne fikk mulighet til å komme til GT-studioet og spille sammen med de andre vinnerne. Det ble altså trukket en vinner for gitar, trommer, bass og mikrofon.

Videoen over var ikke veldig spesielt bra laget, men viser litt av stemningen som er å finne når en vennegjeng slår seg sammen i bandet. Her er videoen av konkurransevinnerne, og en liten smak av videoen de sendte inn.

4 kommentarer til «Ekte virtuell Rock Band»

  1. I finally translated what you said and you are correct. The video we created for winning was horrible. I felt like they spent zero time on it. But I was happy for winning a little vacation and I won some money!

    -TieDyedGuy

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *