Det lysner opp

Mitt kjære hjemsted begynner å fylle seg med deilig myk, ren snø!

– Thomas Moen

Det tok ikke mer enn én liten natt før landet begynte å gå i spinn. Overalt rapporteres det om trafikkulykker, busser og tog som er forsinket, og påminnelser om å bytte til vinterdekk. Bare Fædrelansvennen alene laget en samling med artikler vedrørende snøværet:

Det er altså ikke måte på hvor mye oppstyr som kommer som følge av den lille centimeteren med snø som falt i natt. Og ikke nok med det, alle på Facebook skrev at det snør i dag. Litt overflødig, kanskje.

Gleder meg til å kjenne snowboard på beina, i hvertfall! Og så må jeg bytte dekk på bilen. Jeg tok beina fatt til jobb i dag. Ville ikke være et tall i ulykkesstatistikken.

Én kommentar til «Det lysner opp»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *