Bomsniking

Jeg tok bildene fordi jeg fant litt underholdningsverdi i det. Det virket ganske tåpelig.

– Eivind Moland

Da var det offisielt. Lokalavisen har ikke så mye å skrive om, så da tar de imot store tips fra alle oss i lokalsamfunnet. En kollega av meg (Eivind) stod på busstoppet ved Bjørndalssletta og knipset et par bilder og sendte dette over til Fædrelandsvennen.

Det hele begynte med en litt uskyldig artikkel om bomsniken. Litt gøy at en kollega fikk sine 15 minutters med berømmelse. Og han er til og med lovet honorar i form av et pengebeløp. Men uvisst var jo at denne saken eskalerte videre.

Lastebilsjåfør Tore Håland kom med sine erfaringer vedrørende sniking her. Her oppfordres det blant annet til at de må begynne å ta bilder av bilene bakfra, siden det er lett å skjule skiltene forfra ved å lime seg inn til bilen foran seg.

Bussen rygger tilbake for å presse ut bilen.

Men ikke nok med det! Distriktssjef i Statens Vegvesen Johan Mjaaland ble kontaktet for å høre hva han syns om denne saken. Det er tydelig at denne enslige tieren som ble spart har økt betydelig i verdi hvis man trekker inn ressurser som er blitt brukt rundt denne saken.

Dette er tydeligvis en sak som berører folk. Oppfølgingsartikkelen med tilbakemeldinger fra andre medtrafikanter inneholder sterke meninger både for og mot. Men den jeg merket meg aller mest var kanskje Paul Victors innlegg: Er ikke dette lov?. Er det et snev av samvittighet som har berørt denne mannen; kanske det var han som kjørte den bilen? Her er det åpent for ytterligere artikler!

Når vi først er inne på å ta sjanser, her er en bonusartikkel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *