Ferievær til besvær

Jepp, i år har det vært topp. Har hatt en fin ferie ja, men været har vært litt av det kjedelige slaget for min del.

I Stavanger var det sol den første dagen. Resten av tida var stort sett overskyet og regn. Litt amputerte turplaner da.

Så bar turen sørover, og været var topp. Jeg trodde nesten jeg hadde kjørt på natten og kom frem på dagen. Men det typiske var jo at været i Stavanger ble kjempebra etter jeg reiste. Og; jeg skulle ikke bli i sør. Dagen etter skulle jeg være med på en kjøretur nordover.

Kjøreværet var flott, men jo lenger nord, jo flere skyer. Det har vært regn hver dag. Se på bildet. Jeg reiser i morgen, endelig når været tar seg opp. Og resten av prognosen? Godt vær. Jeg har vært på feil sted til feil tid.

Håper Doffen har det bra. Han har levd på ukesmat denne uka. For kort varsel å skaffe en passer til.

KategorierUkategorisertStikkord

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *