WoW i sofaen

Etter jeg så en videosnutt på youtube om en som spilte WoW ved hjelp av en Xbox 360 kontroller så fikk jeg bare så utrolig lyst å prøve selv. Jeg får assosiasjoner til Final Fantasy XI som er mitt første MMORPG. Og tanken på å sitte i sofaen å spille er bare for god til å gi glipp på.

You had me at Zug, zug

-Orc female

Så jeg bestilte like godt en trådløs mottaker. Prisen var ikke noe å si på, heller. Den kom i posten i dag. Men jeg har hatt så mye annet å gjøre i dag at jeg ikke har fått testet det ordentlig. Her er uansett en video av meg som spiller og blir eid av et par mobs. Det er ikke lett, men kontrollene er meget intuitive og trenger bare litt tilpassingstid.

2 kommentarer til «WoW i sofaen»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *