Sweeney Todd

They all deserve to die! Tell ya why, Mrs. Lovett, tell ya why!

-Sweeney todd

Sweeney Todd-plakat_uk_450x720

Jeg hadde ikke hørt om dette skuespillet før filmen med Johnny Depp kom ut. Det som brakte min oppmerksomhet er Tim Burton; da han kan det å presentere et budskap på sin unike måte.

Og da jeg gikk for å se denne filmen hadde jeg absolutt ingen forventninger annet enn dugelig underholdning . . .

Filmen åpner med en heller uvanlig sang. Ikke er den spesielt dårlig, men det er ingenting fengende med den, og den bryter opp i takt og tone både her og der; noe resten av sangene i filmen også gjør. En slik «musikal» var noe jeg slett ikke hadde forventet meg. Jeg kan godta musikaler bare det er noe humor eller noe som virkelig fenger. Sangene i Sweeney Todd hadde dessverre ingenting å bidra med i dette henseende.

Underveis i filmen observerte jeg 3 grupper som forlot kinosalen. Jeg var en av de andre som hadde lyst. Jeg er sikker på det var flere. Hvorfor denne filmen får 5 og 6 av kritikere er meg uforståelig . . .

Anbefales ikke av meg, akkurat.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *