32" i stua

Det er jo klart at etter å ha lånt en 26″ fra jobb, og går tilbake til en 14″, så må noe skje. Og hva skjer? Jo, Komplett er så snille at de selger en TV til under 4 lapper.
Dette må jo bare sjekkes ut. Ok, den har 720p støtte. Ikke verdens beste, men det trenger jeg jo ikke heller. TV-tuner selvsagt, ikke bare en monitor. HDMI-, Scart- og PC-innganger. 1000:1 kontrast og 8ms responstid. Ok ikke akkurat verdensklasse, men for den prisen er det helt kurant.
Den kom på postkontoret på lørdag. Og da var det å låne penger i full fart og hente galskapen.

Nå er ikke stua akkurat egnet for en svær sort TV, så om den hadde vært særlig større hadde den vært for stor. Og den var sort, men det sa jeg allerede. Om du har lyst på en stor TV uten altfor store krav til bildekvalitet og responstid, så er denne TVen et kupp. Jeg er fornøyd, og den gode gamle Xboxen fikk nytt liv.

2 kommentarer til «32" i stua»

  1. er dette Tatung sin 32″?? Vi har den på jobben og med litt fikling på farger og andre bilde innstillinger så ble det riktig så bra bildekvalitet, overraskende bra faktisk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *